Ring til os på: 40 28 24 24

Kurset er for alle der interesserer sig for madlavning - ved siden af en gastronomisk og kulinarisk nydelse, vil du opleve forkælelse for sjælen

I midten af Toscanas herligheder, en times kørsel syd for Firenze i området mellem Siena, Montepulciano og Cortona, ligger den lille skønne by Marciano della Chiana. Vores hus er beliggende kun 1,5 km fra byen som er en lille hyggelig by med ca. 3000 indbyggere. Her er et par stemningsfulde cafeer, en restaurant, samt lidt indkøbsmuligheder.

Ved hovedbyporten finder man et fint gammelt klokketårn med et stort ur og Medici-familiens våbenskjold. I byen er der også at finde en plads med brønd, og resterene af en imponerende borg, samt en lille kirke fra 1700 tallet.
Hvis man er fascineret af den autentiske stemning, uden for mange turister, så giver denne lille by bestemt en mulighed for at opleve de lokale og deres hverdag.
 Transportmuligheder:

  •     En køretur fra den danske grænse til villa Poggio tager ca.18 timer, og giver jo den fristende mulighed at bringe mange italienske råvarer og andre lækkerier med hjem. Villaens adresse samt koordinater findes her .
  •     Der er flere forskellige selskaber som flyver til Firenze fra Danmark. De vil som oftest være med mellemlanding. Tjek eksempelvis www.momondo.dk for diverse muligheder. Vi tilbyder transfer til/fra Firenze lufthavn på forespørgsel.
  •     Hvis man flyver til en af nedenstående lufthavne, vil besparelsen på flybilletten ofte dække udgifterne til billeje.
  •     Lavprisselskabet Ryanair, har afgange fra Billund til Pisa, samt fra Malmø til Pisa. Ryanair’s afgange er sæsonbetonet, og dagene er skæve i forhold til vores ugeprogram, hvilket ligger op til et par dage ekstra enten i villaen eller andre udflugtsmål i Toscana.
  •     Der eksisterer afgange til Rom (direkte), Perugia, Bologne, Venedig (direkte) og Milano (direkte). Det er muligt billigt at leje en bil og se noget af det smukke italienske landskab på vej til vores villa.  
  •     Der kører også hyppigt tog i både nordlig og sydlig retning, og vi vil så hente/bringe jer på stationen i Arezzo på forespørgsel
  •     Ved anvendelse af vores tilbud om transfer, må påregnes ventetid da mange ender skal mødes.