Ring til os på: 40 28 24 24

Kurset er for alle der interesserer sig for madlavning - ved siden af en gastronomisk og kulinarisk nydelse, vil du opleve forkælelse for sjælen

Da vi besluttede at udleve vores drøm og lave gastronomiske rejser til Toscana, var vi så heldige at møde Ryan. Han er en super dygtig kok, som kender det Italienske køkken indgående, både fra restaurationsbranchen, men ikke mindst fra hans svigermor, som har indviet ham i det autentiske toscanske køkken.

Ryan Hanley er 34 år og kommer oprindelig fra USA, hvor han har arbejdet på en italiensk restaurant i 3 år samt 1 år på en middelhavsrestaurant. Han tog efterfølgende på californisk kulinarisk akademi, for at tage sin kokkeuddannelse. Han fik her mulighed for at tage til Firenze i praktik, for at udvide sit kendskab til det Italienske køkken. Efter endt uddannelse, var han kort tilbage i USA, for at hjælpe en kammerat med at starte en middelhavsrestaurant op. Han vendte dog hurtig tilbage til Italien, hvor han har boet og arbejdet de sidste 9 år. Han er Italiensk gift og har 2 piger.

Undervisningen vil foregå på engelsk, evt. oversat af os. Der vil aldrig være større grupper end 10 personer, da vi vil sikre at alle får det optimale ud af undervisningen, og har mulighed for at lære hinanden at kende.