Kokkeskole i Toscana inkluderer, udover forkælelse, følgende:
- 6 x kokkekurser med efterfølgende middag: 4 x aften, 2 x frokost.
- 7 x morgenmadsbuffet.
- Overnatning i suite med eget bad og toilet.
- Alt inklusiv: husets øl, vand, vin, kaffe og te.
- Hyggeaften med dinner della casa.
- Middag på restaurant Osteria la Vecchia Rota (a la carte)
- Frokost på restaurant Osteria Acquacheta (a la carte)
- Besøg på vingården Cantine Faralli, med efterfølgende vinsmagning og let frokost.
- Tur til slagter Belli hvor vi følger fremstillingen af div. skinker og salami med efterfølgende smagsprøver.
- Tur til Cortona, oplev byen på egen hånd (mulighed for at smørre en sandwich)
- Tur til vin byen Montepulciano, hvor vi spiser frokost.
- Tur på det store marked i Camucia, hvor vi køber grøntsager og udforsker boderne, der har alt imellem himmel og jord.
- Transfer til og fra Firenze lufthavn, det anbefales dog at leje en bil, hvis man har lyst at udforske området på egen hånd.
- Sandwich til hjemrejsen.
- Forklæde og opskrifter (som nemt kombineres med de nordiske råvarer).
Grupper:
Der vil være mulighed for at reservere hele kurset ved minimum 8 max. 14 personer.Sammen udvikler vi den individuelle løsning, hvor I har indflydelse på udflugter og arrangementer.
Teambuilding er også en mulighed.
Ved specielle arrangementer som bryllup eller fødselsdag kan op til 20 personer overnatte i villaen.